Afyonkarahisar'da şiddetli yağış uyarısı

Meteorolojiden yapılan son değerlendirmelerle Afyonkarahisar ve çevrelerinde kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. Açıklamada "Vatandaşların sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olmaları gerektiği" belirtildi.

Meteorolojiden yapılan son değerlendirmelerle Afyonkarahisar ve çevrelerinde kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. Açıklamada "Vatandaşların sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olmaları gerektiği" belirtildi.

Meteorolojiden yapılan açıklama şöyle; "Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi'nde yapılan değerlendirmelere göre; yarın (pazartesi) Afyonkarahisar İl Genelinde meydana gelecek gök gürültülü sağanak yağışların öğleden sonra kısa süreli kuvvetli (21-50 Kg/m2) olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, dolu riski ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

Uşak'ta kuvvetli yağış uyarısı

Aydın’a kuvvetli yağış uyarısı

Meteorolojiden sağanak yağış uyarısı! İşte yurtta hava durumu

İŞTE METEOROLOJİDEN YAPILAN SON DEĞERLENDİRME İZLE 


Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 99. Bölüm Fragmanı izle Damar tıkanıklıklarını önlemenin 7 etkili yolu! Tarihte bugün ne oldu? 30 Nisan İşte tarihte güne damga vuran olaylar Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 23.Bölüm Fragmanı izle Gastroenterit (Mide Gribi) bahar aylarında daha sık görülüyor!