Afili Aşk 14.Bölüm Fragman İzle (Önizleme)

 Afili Aşk 14.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Afili Aşk 14.Bölüm Önizleme yayınlandı. KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Afili Aşk dizisinin yeni bölümü 18 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı  Afili Aşk 14.Bölümde de ekrana kitleyecek

AFİLİ AŞK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kerem ve Ayşe arasında denetmen krizi!

Muhsin'in yorgun kalbi, Kerem ve Ayşe’nin sahte evliliklerini duymaya dayanamaz. Muhsin’in kalp krizi tüm ailede korku yaratır.

Kerem ve Ayşe olayın üzüntüsü ve pişmanlığını yaşar. Muhsin uyandığında ise büyük korkulu bir bekleyiş başlar. Kerem ve Ayşe bunun hesabını Muhsin’e nasıl verecektir?

Oynadıkları oyunun sonuçlarıyla yüzleşebilecekler midir?

Modamu’da ise dengeler değişmeye başlar. Yeni ortaklar şirkete güzel ve disiplinli bir denetmen yollarlar. Kerem’le yan yana çalışacak olan kadın hem şirkette hem de Kerem ve Ayşe arasında krizlere sebep olacaktır.

AFİLİ AŞK SON BÖLÜM İZLE

Yargı 95. Bölüm Fragmanı izle (Final) Survivor All Star 2024 119. Bölüm Fragmanı izle Kirli Sepeti 32. Bölüm Fragmanı izle Survivor All Star 2024 117. Bölüm Fragmanı izle Kara Ağaç Destanı 13. Bölüm Fragmanı izle Kızılcık Şerbeti 64. Bölüm Fragmanı izle