Afili Aşk 12.Bölüm Fragman İzle ( 2. Önizleme)

 Afili Aşk 12.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Afili Aşk 12.Bölüm 2. Önizleme yayınlandı. KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Afili Aşk dizisinin yeni bölümü 4 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı  Afili Aşk 12.Bölümde ekrana kitleyecek

AFİLİ AŞK YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Kerem ve Ayşe arasındaki çekim, onlara zor anlar yaşatır!

Kerem, Ayşe’ye olan duygularını dizginlemek için hiç beklenmedik birinden yardım alır: Üniversiteli genç Kerem’den!

Kerem ve Volkan seneler önce acil durumlarda dinlemek üzere hazırladıkları videoyu izlemeye karar veriler. Kerem, Ayşe’den uzak durabilmek ve duygularını yok edebilmek için her yolu dener.

Fakat Buse’den gelen bir telefon, ikisini daha da yakınlaştıracak olayların başlangıcı olacaktır. Ayşe cephesinde de durum farklı değildir. Kerem’den soğumak için onun nasıl güvenilmez bir insan olduğunu durmadan kendisine hatırlatsa da aralarındaki çekim ikisini de zorlayacaktır.

AFİLİ AŞK SON BÖLÜM İZLE

Yargı 95. Bölüm Fragmanı izle (Final) Survivor All Star 2024 119. Bölüm Fragmanı izle Kirli Sepeti 32. Bölüm Fragmanı izle Survivor All Star 2024 117. Bölüm Fragmanı izle Kara Ağaç Destanı 13. Bölüm Fragmanı izle Kızılcık Şerbeti 64. Bölüm Fragmanı izle