Adıyaman'da zincirleme kaza! Çok sayıda yaralılar var

ADIYAMAN'da, 5 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 15 kişi yaralandı.

ADIYAMAN'da, akşam saatlerinde  Yeni Sanayi Mahallesi'nde meydana gelen kazada 5 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 15 kişi yaralandı.

 Atatürk Bulvarı'nda aynı yönde ilerleyen ve sürücüleri öğrenilemeyen 02 BF 989, 34 FD 5629, 02 HF 468, 07 AOV 34 plakalı otomobiller ile 63 PT 234 hafif ticari araç çarpıştı. Kazada araçlarda bulunan 15 kişi yaralandı. İhbarla olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık görevlileri sevk edildi. 

Yol yaya ve araç trafiğine kapatılırken, yaralılar ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere götürüldü. Acil servislerde tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumu iyi olduğu öğrenildi. Kaza yapan araçların çekilmesiyle yol tekrardan araç ve yaya trafiğine açıldı.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.




Yukatel Adana Demirspor Galatasaray Maçı Geniş Özeti ve Golleri Tarihte bugün ne oldu? 27 Nisan tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 97. Bölüm Fragmanı izle Lokanta ve kafelerde KDV düzenlemesi Karar Resmi Gazete'de yayımlandı Kızılcık Şerbeti 61.Bölüm Fragmanı izle