Adıyaman 3.5 şiddetinde sallandı

Adıyaman Çelikhan'da 19.26'da 3.5 şiddetinde deprem oldu. Deprem herhangi bir yıkım yaşanmadığı belirtildi

Kandilli Rasathanesi, saat 19.26'da merkez üssü Adıyaman Çelikhan'a bağlı Karagöl olan 3.5 büyüklüğünde bir deprem kaydedildiğini bildirdi. İşte Türkiye'deki son depremleri.

Adıyman'dan son dakika habereri: Çeliikhan'da deprem daha meydana geldi. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesinin tespitine göre, Adıyaman Çelikhan'a bağlı Karagöl 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 19.26'daki deprem yerin 5 kilomtere derinliğinde meydana geldi. 

VATANDAŞ KISA SÜRELİ PANİK YAŞADI

Sarsıntının 5 kilometre derinlikte oluştuğu belirlendi. Vatandaşlar deprem anında kısa süreli panik yaşarken, bölgedeki ekipler sarsıntı nedeniyle herhangi bir yıkım olmadığını rapor etti.

Akşam


Tarihte bugün ne oldu? 28 Nisan tarihte güne damga vuran olaylar Survivor All Star 2024 97. Bölüm Fragmanı izle Lokanta ve kafelerde KDV düzenlemesi Karar Resmi Gazete'de yayımlandı Kızılcık Şerbeti'nde Kıvılcım'ın Eylem Tok göndermesi gündem oldu! Huzursuz bacak sendromu genç yaşlı herkesi etkiliyor! Koton Mağazacılık halka arz kaç lot verir? Ne zaman talep toplayacak?