Adana'da tecavüze uğrayan 15 yaşındaki kızın çığlığı! "O benim geleceğimi mahvetti"

Adana’da 1,5 yıl önce kız çocuğu E.K.'ye (15) cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan M.B. (19), son duruşmada tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Kararın ardından yaşamını korkarak devam ettirdiğini belirten E.K., "O, benim geleceğimi mahvetti ve şu an normal hayatını sürdürüyor. Korkuyorum" diyerek tepki gösterdi.

Sosyal medyadan tanıştığı 15 yaşındaki kıza cinsel istismarda bulunan M.B son duruşmada serbest kaldı. 2019'da okuldan çıkan E.K, M.B'nin aracına bindi. Cinsel ilişki teklifine olumsuz yanıt veren talihsiz kız kafasını arabaya çarptı. Daha sonra uyandığında iç çamaşırlarının olduğunu fark eden E.K, otomobilden şok içinde ayrıldı. Son dakika haberinin detayları da ortaya çıktı. Bu olaydan sonra hap içerek intihara kalkışan talihsiz kız yaşadıklarını önce rehber öğretmenine sonra da ailesine anlattı.

İşte burcunuza göre mutlaka yakalanacağınız hastalık Cinselliğe en düşkün olan burçlar açıklandı! İşte en ateşli burçlar... A101 16 Mayıs’ta Elektrikli Motorlu Bisikleti Satışa Sunacak Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu! Gemini ile daha fazlasını yapın: 1.5 Pro'yu deneyin