Adana’da 2 milyon 250 bin kaçak makaron ele geçirildi

ADANA'da polisin bir depoya düzenlediği baskında 2 milyon 250 bin gümrük kaçağı makaron ele geçirildi, T.D. gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü...

ADANA'da polisin bir depoya düzenlediği baskında 2 milyon 250 bin gümrük kaçağı makaron ele geçirildi, T.D. gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılığın önlenmesine yönelik yürüttüğü çalışma kapsamında, merkez Yüreğir ilçesine bağlı Şehit Erkut Akbay Mahallesi’nde tespit edilen bir depoya baskın yaptı. Aramalarda, 2 milyon 250 bin gümrük kaçağı makaron ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen T.D., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Hıdırellez gecesi nasıl dilek dilenir? Hıdırellez dilek duası Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tarihte bugün ne oldu? 5 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Paskalya Bayramı ne zaman? 2024 Paskalya Bayramı hangi tarihte? Yılport Samsunspor Trabzonspor maçı Geniş özeti ve Golleri Askerlik sevk başvuru tarihi ne zaman? Sevk belgesi nasıl alınır?