Adalet Bakanı Gül'den Adil Öksüz açıklaması

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Almanya'dan FETÖ firarisi Adil Öksüz ile ilgili bilgi istediklerini ama bir geri dönüş olmadığını söylerken "Almanya'dan uluslararası hukukun gereğini yerine getirmesini bekliyoruz" dedi.

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Almanya'dan FETÖ firarisi Adil Öksüz ile ilgili bilgi istediklerini ama bir geri dönüş olmadığını söyledi. Gül, "Almanya'dan uluslararası hukukun gereğini yerine getirmesini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

"ALMANYA'DAN GEREKLİ ADIMLARI BEKLİYORUZ" 

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Adil Öksüz'ün iade talebi hakkında, "Bu konuda Almanya'dan bir yanıt gelmedi. Bizler de hem uluslararası hukukun gereği, uluslararası sözleşmelerin gereği olarak Almanya'dan bu konuda gerekli adımları atıp bu husustaki talebin yerine getirilmesini bekliyoruz." diye konuştu.


Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tarihte bugün ne oldu? 7 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Tümosan Konyaspor Fenerbahçe Maçı Geniş Özeti MEB 2024 İOKBS Bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? Dünya Genelinde Kripto Para Birimleri İçin Düzenleyici Çerçeve Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? Kabine hangi gün?