Koruma amaçlı diye tanımlanan imar planına Adalılardan büyük tepki

Adaları Korumak İçin Yüzlerce Vatandaş Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nde Toplanarak Basın Açıklaması Yaptı. Adalarda yaşayan sakinler, hazırladıkları detaylı çalışma ile 'Koruma Amaçlı Planın' adaları korumak bir yana planının bu hali ile büyük zarar vereceğini nedenleriyle açıkladılar. İşte Adalılar tarafından kamuoyuyla paylaşılan basın açıklamasının tam metni

Adaları Korumak İçin Yüzlerce Vatandaş  Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nde Toplanarak Basın Açıklaması Yaptı

 Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 27 Temmuz 2023 tarihinde askıya çıkarılmış olan, Adalar İlçesi 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planına itirazlar her geçen gün artıyor. Adalar ilçesinde yaşayan sakinler 24 Ağustos Perşembe günü Ataşehir’de yer alan Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü önünde toplanıp, basın açıklaması yaptıktan sonra dilekçelerini müdürlüğe teslim ettiler. Kendisi de bir ada ve doğa dostu olan Sanatçı Tilbe Saran tarafından okunana basın açıklamasında, Adalıların oluşturulan imar planlarına itiraz nedenleri maddeler halinde açıklandı. 

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Ne zaman psikoloğa gitmeliyim? Neden psikoloğa gitmeliyiz?  Şahane Hayatım'da Gerçeği öğrenip silahını çeken Macit’in kimi vurdu! Gaddar'da Enver’in Ekber’in teklifine nasıl cevap verecek? Yargı'da Ilgaz kayıp! Ceylin, emniyette Yeliz’in üstüne saldırıyor!