Acun Ilıcalı'nın sahip olduğu takım coştu!

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, deplasmanda Premier Lig’in en büyük adaylarından olan Bournemouth'u 1-0 mağlup ederek üst üste 2. galibiyetini aldı.

İngiltere championship'te hull city, deplasmanda bournemouth'u 1-0 mağlup ederek üst üste 2. galibiyetini aldı.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu hull city, geçen hafta blackburn rovers'ı 1-0 mağlup ederken bu hafta da ligin güçlü takımı bournemouth'u yendi.

Premier lig'in en büyük adaylarından olan bournemouth'u ryan longman'ın 77. dakikada attığı golle 1-0 yenen hull city, acun ılıcalı'nın kulübü satın almasının ardından 2'de 2 yaptı.

Bu sonuçla 29 puana yükselen hull city, 19. sırada yer aldı. premier lig'e çıkma mücadelesi veren bournemouth ise 49 puanla 2. sıradaki yerini korudu.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Tarihte bugün ne oldu? 3 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! Maribor hangi ligde oynuyor? Maribor hangi ülkenin takımı?