Abdullah Ağar'dan Bayrut'taki patlama hakkında bomba iddia!

Terör ve güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar Bayrut'taki korkunç patlama ilgili sahadan aldığı bilgiyi paylaşarak "Hizbullah’a ait bir silah üretim merkezi İsrail tarafından vuruldu

Terör ve güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar Bayrut'taki korkunç patlama ilgili sahadan aldığı bilgiyi paylaşarak "Hizbullah’a ait bir silah üretim merkezi İsrail tarafından vuruldu. Ya içten bir kundaklama/sabotaj. Ya da dıştan bir etki." dedi.

Abdullah Ağar sosyla medya hesabından yaptığı paylaşımda "Beyrut’taki patlama: Sahadan aldığım bilgi: Hizbullah’a ait bir silah üretim merkezi İsrail tarafından vuruldu. Ya içten bir kundaklama/sabotaj. Ya da dıştan bir etki." ifadelerini kullandı.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 102. Bölüm Fragmanı izle ÖSYM 2024 KPSS lisans başvurusu başladı mı? Başvuru ücreti ne kadar? Konya’da korkutan deprem! Son dakika depremler Aldatmak’ta Yeşim’le Dündar’ın ilişkisi ortalığı karıştıyor ‘Yargı’da büyük finale 4 bölüm kala gerilim yeniden tırmanıyor!