ABD'nin Türkiye büyükelçisi Flake'den, Erdoğan'a taziye mesajı

ABD'nin Türkiye Büyükelçi Jeff Flake, kendisi ve eşi adına yaptığı açıklamada, Kovid-19'a yakalanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerini iletti.

Geçtiğimiz günlerde ABD Başkanı Joe Biden tarafından ABD'nin yeni Türkiye Büyükelçisi olarak göreve başlayan Jeff Flake, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın Kovid-19'a yakalanmasıyla iligi bir mesaj yayımladı.

Eşi Cheryl Flake ile birlikte Erdoğan ailesine geçmiş olsun mesajı ileten Jeff Flake, "ABD'nin Türkiye'deki Diplomatik Misyonu adına Cheryl ve ben, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi'ne acil şifalar dileriz. Geçmiş olsun" ifadelerini kullandı.

17 Mayıs 2024 Resmi Gazete'de bugün! Kararlar Resmi Gazete'de! Tasarruf Tedbirleri Genelgesi Resmi Gazete'de yayımlandı Dışişleri'ne yeni atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı Cumhurbaşkanı 28 Şubat davası sanıkları cezalarını affetti! Dolar kaç TL oldu? 16 Mayıs güncel döviz fiyatları! Şahane Hayatım'da Didem’in Şebnem’e karşı yeni planı hayata geçiriyor!