ABD'nin ilk Türk Belediye Başkanı Tayfun Selen bölge başkanı oldu!

ABD'de belediye başkanlığı görevine gelen ilk Türk olan Tayfun Selen, New Jersey Eyaleti Morris Bölge Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi. Selen, yemin ederek görevine başladı.

ABD’de ilk Türk Belediye Başkanı seçilen Tayfun Selen, New Jersey eyaletinin 500 bin nüfuslu Morris Bölgesi'nin Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi. Selen, yemin ederek görevine başlarken, tören sonrası konuklara hitap etti.

25 yıl önce ABD'ye taşındığı belirten Türk asıllı ABD vatandaşı Selen, "Morris County'de yaşamaktan müteşekkirim ve Covid-19 salgının zorlukları yine kapımızda.

Sakinlerimizi ve işletme sahiplerimizi korumak için bu kurul ile çalışmaya devam edeceğim" ifadelerini kullandı. Selen, ilk yönetim kurulu toplantısına da bölgenin en üst yöneticisi olarak başkanlık etti.

ABD
Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? LGS ne zaman? 2024 LGS sınav yerleri ve giriş belgeleri belli oldu mu? 2024 Okullar ne zaman kapanacak? Yaz tatiline kaç gün kaldı? Finale doğru giden Yargı'da Ilgaz yaşayacak mı? 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete'de bugün! Kararlar Resmi Gazete'de! Survivor All Star 2024 113. Bölüm Fragmanı izle