ABD'den Türkiye'ye 'S-400' tehdidi!

ABD ve NATO Türkiye'nin Rusya'dan aldığı S-400 füze savunma sistemleriyle ilgili tehditlerini sürdürüyor. Son açıklama ABD Hava Kuvvetleri Müsteşar Yardımcısı Heidi Grant'tan geldi.

ABD Hava Kuvvetleri Müsteşar Yardımcısı Heidi Grant, Rusya'dan S-400 füze savunma sistemleri satın alması halinde Türkiye'nin NATO teknolojilerine erişiminin kısıtlanacağını söyledi.





Defense News'e konuşan Heidi Grant, Türkiye'ye S-400 sistemleri alımı konusunda uyarılarda bulundu.





NATO TEKNOLOJİLERİNE ERİŞİM KISITLANABİLİR





Grant, "Eğer Türkiye S-400'leri alırsa, NATO teknolojilerine erişimi kısıtlanır. İleriki aşamada da Türkiye'nin F-35 tipi 5. nesil bombardıman uçaklarını edinme ve kullanma imkanlarına yönelik tedbirler alınabilir" dedi.





'S-400'LERİN ARDINDAN BAŞKA RUS SİLAHLARI DA GELECEK'





S-400'lerin alındıktan sonra sıra alçak ve orta irtifa hava savunma sistemlerine gelecek. S-400'ler, ona uyumlu silahlarla desteklenecek. Aynı Yunanistan'da S-300 alımını başka silahların takip etmiş olması gibi…




Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Tarihte bugün ne oldu? 3 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! KPSS başvuru ücretleri belli oldu! KPSS Lisans, Ön lisans başvuruları!