ABD Dışişleri Bakanı Pompeo, karantinaya alındı!

Pompeo'nun, Kovid-19 testi pozitif çıkmış olan biri ile temaslı olduğunun tespit edildiği, gizlilik hakları dolayısıyla o kişinin kimliğinin açık edilemeyeceği bildirildi.

ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'nun yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalanmış biriyle temaslı olduğu tespit edildiğinden karantinaya alındığı bildirildi.

ABD Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, "Pompeo'nun, Kovid-19 testi pozitif çıkmış olan biri ile temaslı olduğu tespit edildi. Gizlilik hakları dolayısıyla o kişinin kimliğini açık edemeyiz. Bakan'ın testi negatif çıktı. CDC (Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi) prosedürleri gereğince karantinada kalacak. Bakanlığın sağlık ekipleri tarafından yakından izlenecektir." bilgisi verildi.

Muğla'da aranıyordu! Eski eş cinayeti Müge Anlı’ya itiraf etti Tenis topunun üzerine oturursanız ne olur? Paralel evren teorisi gerçek mi oluyor? Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Karaciğer yağlarına maydanoz kürü! Tarihte bugün ne oldu? 15 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar