ABD Büyükelçiliği'nden, Münbiç açıklaması! "Yol haritası ve ortak devriye..."

ABD'nin Ankara Büyükelçiliği, Münbiç yol haritası ve ortak devriye faaliyetlerine ilişkin, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "ABD ve Türk Silahlı Kuvvetleri müşterek devriye faaliyetlerinden birini daha tamamlayarak Münbiç Yol Haritası ve Güvenlik Prensipleri’nin bütünleyici bir parçası olmaya devam ediyor" ifadelerine yer verdi.

ABD'nin Ankara Büyükelçiliği, Münbiç yol haritası ve ortak devriye faaliyetlerine ilişkin, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda,  "ABD ve Türk Silahlı Kuvvetleri müşterek devriye faaliyetlerinden birini daha tamamlayarak Münbiç Yol Haritası ve Güvenlik Prensipleri’nin bütünleyici bir parçası olmaya devam ediyor" ifadelerine yer verdi. 


Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 102. Bölüm Fragmanı izle ÖSYM 2024 KPSS lisans başvurusu başladı mı? Başvuru ücreti ne kadar? Konya’da korkutan deprem! Son dakika depremler Aldatmak’ta Yeşim’le Dündar’ın ilişkisi ortalığı karıştıyor ‘Yargı’da büyük finale 4 bölüm kala gerilim yeniden tırmanıyor!