A Milli takım'ın Play-Off yolu

Dünya Kupası Elemeleri’ne müthiş başlayan A Milli Takımımız, G Grubu’nda kırılma anları yaşasa da 10 maçlık periyodu ilk 2 sırada tamamlamayı başardı ve Karadağ galibiyetiyle, Play-Off biletini aldı. İşte Ay-Yıldızlılar’ın nefes kesen Play-Off yolculuğu...

Dünya Kupası Elemeleri’ne müthiş başlayan A Milli Takımımız, G Grubu’nda kırılma anları yaşasa da 10 maçlık periyodu ilk 2 sırada tamamlamayı başardı ve Karadağ galibiyetiyle, Play-Off biletini aldı. İşte Ay-Yıldızlılar’ın nefes kesen Play-Off yolculuğu...

2’de 2 ile liderliğe

Grubun favorisi Hollanda’yı ilk maçta 4-2 mağlup eden Türkiye, geçtiğimiz Mart ayındaki diğer maçta Haaland’lı, Sörloth’lu Norveç’i de 3-0’la geçti ve G Grubu’nda ‘lider benim’ dedi.

Ancak sonrasında evimizde 2-0 öne geçip, 3-3 berabere kaldığımız Letonya maçı keyifleri biraz kaçırdı. Eylül’de zirve gitti İlk 3 maçta 7 puana ulaşan Ay-Yıldızlılar için Eylül ayı kabus gibi geçti. Karadağ ile evimizde berabere kaldık.

Grup sonuncusu Cebelitarık’ı 3-0 yensek de, Hollanda’ya deplasmanda 6-1 kaybettik. 6. maçlar sonunda zirveyi kaybeden Milliler, 3. sıraya düşerken, Şenol Güneş’le de yollar ayrıldı.

Kuntz sancılı başladı

Şenol Güneş sonrası teknik adamlık görevine Stefan Kuntz gelirken; A Milli Takım , Alman hoca yönetimindeki ilk maçında 2.’lik için çekiştiği Norveç’le berabere kaldı. Ancak Ekim ayındaki diğer maçta, 1-0 geriye düşmemize rağmen Letonya’yı 2-1’lik skorla mağlup ettik.

Sonu güzel oldu

İşi yine son maçlara kalan Milliler için 13 Kasım Cumartesi günü müthiş geçti. Ay-Yıldızlılar, Cebelitarık’ı 6-0 geçip averajı düzeltti. Norveç, Letonya’ya takıldı, Hollanda da Karadağ’yla berabere kaldı. Ve artık, grupta 2. sıraya geçmiştik. Önceki gün ise Karadağ’ı devirdik ve Play-Off biletini cebimize koyduk. Ancak Norveç, Hollanda’yı yenebilse, direkt Katar’a gidecektik.

İşte burcunuza göre mutlaka yakalanacağınız hastalık Cinselliğe en düşkün olan burçlar açıklandı! İşte en ateşli burçlar... A101 16 Mayıs’ta Elektrikli Motorlu Bisikleti Satışa Sunacak Tarihte bugün ne oldu? 16 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu!