İşte Detaylar!

A Milli Takım'ın, EURO 2024'deki muhtemel rakipleri belli oldu!

Uluslar C Ligi'nde grubunu lider bitiren A Milli Takım'ın, EURO 2024 yolunda muhtemel rakipleri belli oldu. İşte detaylar...

EURO 2024 elemeleri için grup kura çekimi Almanya'nın Frankfurt şehrinde 9 Ekim'de gerçekleştirilecek. Uluslar C Ligi'ni grup lideri olarak kapatan A Milli Takım'ın da hem elemeler hem de olası bir play-off durumunda karşılaşacağı muhtemel rakipler belli oldu.

PLAY-OFF OYNAMA HAKKIMIZ VAR
A Milli Takım, grubundan çıkamayarak EURO 2024 biletini alamazsa bir şansı daha olacak. Ay-Yıldızlı ekip, Uluslar C Ligi'nde grubunu lider bitirdiği için C Ligi'nin diğer liderleri ile play-off oynayacak ve EURO 2024'e bu yoldan katılmaya çalışacak. Milli Takım'ın play-off turunda karşılaşacağı muhtemel rakipleri ise Yunanistan, Kazakistan ve Gürcistan.


MUHTEMEL RAKİPLER
Almanya'da düzenlenecek EURO 2024 elemeleri için gruplar 6 torbada bulunan takımlardan oluşturulacak. A Milli Takım, grup elemelerine 4. torbadan dahil olacak.

EURO 2024 elemeleri grup aşaması için torbalar şöyle:

1. Torba: Hollanda, Hırvatistan, İspanya, İtalya, Danimarka, Portekiz, Belçika, Macaristan, İsviçre, Polonya

2. Torba: Fransa, Avusturya, Çekya, İngiltere, Galler, İsrail, Bosna Hersek, Sırbistan, İskoçya, Finlandiya

3. Torba: Ukrayna, İzlanda, Norveç, Slovenya, İrlanda, Arnavutluk, Karadağ, Romanya, İsveç, Ermenistan

4. Torba: Türkiye, Gürcistan, Yunanistan, Kazakistan, Lüksemburg, Azerbaycan, Kosova, Bulgaristan, Faroe Adaları, Kuzey Makedonya

5. Torba: Slovakya, Kuzey İrlanda, Güney Kıbrıs, Belarus, Litvanya, Cebelitarık, Estonya, Letonya, Moldova, Malta

6. Torba: Andorra, San Marino, Lihtenştayn

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 102. Bölüm Fragmanı izle Konya’da korkutan deprem! Son dakika depremler Aldatmak’ta Yeşim’le Dündar’ın ilişkisi ortalığı karıştıyor ‘Yargı’da büyük finale 4 bölüm kala gerilim yeniden tırmanıyor! ÖSYM 2024 KPSS lisans başvurusu başladı mı? Başvuru ücreti ne kadar?