A Milli Takımı son maçını oynamak üzere Finlandiya'da

A Milli Takımı, 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri I Grubu'ndaki son maçını oynamak üzere Eskişehir'den Finlandiya'nın Turku kentine geldi. A Milli Takımı, yarın saat 19.00'da karşılaşmanın oynanacağı Veritas Stadyumu'nda son çalışmasını yaptı.

A Milli Takımı, 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri I Grubu'ndaki son maçını oynamak üzere Eskişehir'den Finlandiya'nın Turku kentine geldi. A Milli Takımı, yarınki maç için hazırlıklarını tamamladı.

Türkiye Finlandiya Maçı Saat kaçta? Nerede?





Sabah 10.30'da basına kapalı olarak yapılan antrenmanı takiben, 3 saat 20 dakikalık uçuşun ardından Turku Havaalanı'na ulaşan A Milliler, daha sonra konaklayacağı otele geçti. 





Türkiye - Finlandiya Maçı Saat kaçta ?

A Milli Takımı, yarın saat 19.00'da karşılaşmanın oynanacağı Veritas Stadyumu'nda son çalışmasını yaptı. 

A Milli Takımı, yarın saat 19.00'da karşılaşmanın oynanacağı Veritas Stadyumu'nda son çalışmasını yaptı. 

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu ve aday kadrodan bir oyuncunun stadyumda düzenleyeceği basın toplantısı ise saat 18.30'da başladı.




Hıdırellez gecesi nasıl dilek dilenir? Hıdırellez dilek duası Tarihte bugün ne oldu? 5 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Yılport Samsunspor Trabzonspor maçı Geniş özeti ve Golleri Yabani 33.Bölüm Fragmanı izle Yargı'dan özel 'final' gecesi etkinliği! Bilet fiyatları belli oldu Gönül Dağı 138.Bölüm Fragmanı izle