8 Mayıs'ta 5 ilde elektrik kesintisi yaşanacak iller!

Ankara, Çankırı, Kastamonu, Kırıkkale ve Zonguldak'ın bazı bölgelerinde 8 Mayıs'ta elektrik kesintisi yapılacak

Ankara, Çankırı, Kastamonu, Kırıkkale ve Zonguldak'ın bazı bölgelerine 8 Mayıs'ta elektrik verilemeyecek.

Başkent Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Ankara'nın Akyurt, Altındağ, Beypazarı, Çamlıdere, Çankaya, Çubuk, Etimesgut, Gölbaşı, Haymana, Keçiören, Kızılcahamam, Mamak, Polatlı, Pursaklar, Sincan, Şereflikoçhisar ve Yenimahalle ilçelerinin bazı mahallelerinde, 09.00-17.30 saatlerinde planlı bakım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisine gidilecek.

Çankırı'nın Şabanözü ilçesinde 09.00-17.00, Kastamonu'nun Abana, Doğanyurt ve merkez ilçelerinin bazı mahallelerinde 09.00-18.00 saatlerinde elektrik kesintisi uygulanacak.

Kırıkkale'nin Balışeyh, Delice ve merkez ilçelerindeki bazı mahallelere 09.00-16.00, Zonguldak'ın Alaplı, Çaycuma, Devrek, Kilimli, Kozlu ve merkez ilçelerinin bazı mahallelerine de 09.00-18.00 saatlerinde elektrik verilemeyecek.


Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Geniş Özeti ve Golleri! Esra Erol “Çocuk gelin” skandalını ortaya çıkardı! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tarihte bugün ne oldu? 28 Nisan tarihte güne damga vuran olaylar İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu Survivor All Star 2024 98. Bölüm Fragmanı izle