740 bin sterlinlik tabloya göz çizdi

Rusya’nın Yekaterinburg şehrinde bir güvenlik görevlisinin ilk iş gününde canı sıkıldığı için 740 bin sterlinlik tabloya tükenmez kalemle bir çift göz çizdiği ortaya çıktı. Olayın ardından işinden kovulan 60 yaşındaki güvenlik görevlisi hakkında 395 sterlin (yaklaşık 7 bin 250 TL) para cezası ve bir yıl hapis cezasıyla birlikte vandalizm soruşturması başlatıldı.

Rusya’da canı sıkılan bir güvenlik görevlisinin 740 bin sterlin (yaklaşık 13 milyon 500 bin TL) değerindeki tabloya göz çizerek sanat eserine zarar verdiği ortaya çıktı.

Rusya'nın batısındaki Yekaterinburg kentinde gerçekleşen olayda Yeltsin Center'daki bir soyut sanat sergisinde işe başlayan güvenlik görevlisinin ilk iş gününde canı sıkıldığı ve tabloya tükenmez kalem ile bir çift göz çizdiği aktarıldı.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Fenerbahçe Mondihome Kayserispor Maçı Geniş Özeti ve Golleri Karanlık Cinayetler Filmin Konusu ve Oyuncuları Ben Bu Cihana Sığmazam'da Cezayir sevdikleriyle sınanıyor!