7 Ocak Meteoroloji'den bu illerimiz için turuncu ve kırmızı kod uyarısı! Kar, yağmur, fırtına...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugün İstanbul başta olmak üzere çok sayıda il için 'turuncu' renk kodlu uyarı verdi. Mersin içinse 'kırmızı' uyarı verildi. Yağışların İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa, Balıkesir, Hatay, Osmaniye ve Antalya’nın doğu kıyıları ile Kahramanmaraş'ın batısında kuvvetli Adana çevrelerinde yer yer şiddetli, Mersin çevrelerinde yer yer şiddetli olması bekleniyor. Ayrıca çok sayıda il için de yoğun kar uyarısı verildi. İşte il il 7 Ocak hava durumu...

BUGÜN HAVA NASIL OLACAK? METEOROLOJİ UYARDI! 7 OCAK 2020
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz, Doğu Anadolu'nun batısı, Gaziantep, Kilis, Adıyaman, Diyarbakır, Samsun, Çorum ve Amasya çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kıyı kesimler ile Gaziantep, Kilis, Adıyaman ve Diyarbakır çevrelerinde yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olmak üzere, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa, Balıkesir, Hatay ve Osmaniye çevreleri, Antalya'nın doğu kıyıları ile Kahramanmaraş'ın batısında kuvvetli, Adana çevrelerinde yer yer şiddetli, Mersin çevrelerinde yer yer şiddetli ve aşırı olması bekleniyor.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Mucize sağlık kaynağı Zerdeçalın 11 faydası! ‘Yargı’da büyük finale 4 bölüm kala gerilim yeniden tırmanıyor! Aldatmak’ta Yeşim’le Dündar’ın ilişkisi ortalığı karıştıyor Gaddar'da Dağhan, Aydan’a evlilik teklif ediyor!