65 yaş üstüne yeni yasaklar mı geliyor ?

1 Haziran'da başlayan normalleşme süreciyle beraber, 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağında esnemeye gidildi ve bu yaş grubundakilerin sokağa çıkma izinleri belli saatler kapsamına alındı. Sokağa çıkma kısıtlamalarının son bulmasının ardından, 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağının tamamen biteceği tarihe gözler çevrildi.

Korona virüsü normalleşme adımlarıyla beraber, 18 yaş altı sokağa çıkma yasağı tamamen kaldırıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 1 Haziran öncesi başlayan normalleşme sürecinde 65 yaş üstü vatandaşların ise haftanın her günü saat 10.00 ile 20.00 saatleri arasında sokağa çıkabileceklerini belirtti. Kısıtlamanın tamamen kaldırılacağı tarih ise henüz açıklanmamışken, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağıyla ilgili "Büyüklerimizle ilgili bu kısıtlamanın devam etmesi gerektiğini Bilim Kurulu öneri olarak söylüyor." dedi.

Hıdırellez gecesi nasıl dilek dilenir? Hıdırellez dilek duası Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Yılport Samsunspor Trabzonspor maçı Geniş özeti ve Golleri