65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı geldi mi? İşte 65 yaş üstü kısıtlama olan iller

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN 65 YAŞ AÇIKLAMASI 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından açıklama yaptı.

Türkiye'nin, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının başından beri tedbirler ve hastalara verilen hizmetler bakımından küresel çapta örnek gösterilen ülkeler arasında yer aldığını ifade eden Erdoğan, şunları kaydetti:

"Kafe ve restoranların denetimi sıklaştırılacaktır. İzolasyonda olan kişilerin kurallara uyup uymadıkları daha yakından takip edilecektir. İl bazında 65 yaş üstü vatandaşlarımızın ulaşım saatlerinde sınırlama yapılabilecektir. Maske ve mekan denetimlerinde uygulanan cezaların bazı kamu kurumlarında yapılacak işlemler öncesi ödenmiş olması mecburi hale getirilecek.

Muğla'da aranıyordu! Eski eş cinayeti Müge Anlı’ya itiraf etti Tenis topunun üzerine oturursanız ne olur? Paralel evren teorisi gerçek mi oluyor? Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Karaciğer yağlarına maydanoz kürü! Ardahan ve Kars’ın Suları, Meraları Maden Tehdidi Altında