63. Grammy Ödülleri sahiplerini buldu! İşte 2021 Grammy Ödülleri'ni kazananlar...

Müzik dünyasının en prestijli ödülleri olan Grammy Ödülleri, ABD'nin Los Angeles kentinde düzenlenen Trevor Noah sunumundaki törenle 63. kez sahiplerini buldu. Geceye kadın sanatçıların başarısı damga vurdu. Taylor Swift, Yılın Albümü ödülünü 3 kez kazanan ilk kadın sanatçı oldu. Beyonce, tüm zamanların en çok ödül alan müzik sanatçısı oldu. Ayrıca Beyonce'nin kızı Blue Iyvy 9 yaşında Grammy ödülü aldı. İşte 2021 Grammy Ödülleri'ni kazananlar...

Bu yıl 63'üncüsü düzenlenen müzik dünyasının en prestijli ödülü Grammy'de, Amerikalı rap'çi, şarkıcı ve söz yazarı Megan Thee Stallion "En iyi yeni sanatçı" ödülünü alırken, aynı zamanda "En iyi rap şarkısı" ödülünü kazanan ilk kadın sanatçı da oldu. 

Şarkıcı Beyonce'nin 9 kategoride, Taylor Swift, Roddy Ricch ve Dua Lipa'nın ise 6 dalda aday gösterildiği Grammy Ödülleri açıklandı. 

Komedyen Trevor Noah'ın sunduğu Los Angeles'teki törende, "Yılın şarkısı" ödülünü H.E.R'in yazdığı ve Tiara Thomas ile seslendirdiği "I Can't Breath"şarkısı kazandı. 

Bu dalda, Black Parade (Beyonce), The Box (Roddy Ricch), Cardigan (Taylor Swift), Circles (Post Malone), Don't Start Now (Dua Lipa), Everything I Want (Billie Eilish), If the World Was Ending (JP Saxe and Julia Michaels) değerlendirilen diğer aday şarkılardı. 

Kardeşlerim'de Ömer ve Sarp'ın başı belada! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak?