53 yıllık anıt onarıma alındı

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Ayyıldıztepe’de bulunan Sonkurşun Anıtı onarılıyor.Hasan Tahsin’in ilk kurşunuyla başlayan Kurtuluş Savaşı’nın, Bandırma Ayyıldıztepe’de düşmana sıkılan son kurşunla sonuçlanmasını sembolize...

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Ayyıldıztepe’de bulunan Sonkurşun Anıtı onarılıyor.

Hasan Tahsin’in ilk kurşunuyla başlayan Kurtuluş Savaşı’nın, Bandırma Ayyıldıztepe’de düşmana sıkılan son kurşunla sonuçlanmasını sembolize eden anıt 1974 yılında yapıldı. Anıtın çok rüzgarlı bir alanda olduğunu belirten yetkililer, sık sık korozyona uğradığını ifade etti. Bandırma’nın Kurtuluş Günü olan 17 Eylül öncesi anıt bakıma alındı. Tamiratın 17 Eylüle kadar bitirilmesi planlanıyor.

Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Tarihte bugün ne oldu? 3 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! KPSS başvuru ücretleri belli oldu! KPSS Lisans, Ön lisans başvuruları!