4 kişiyi yiyen kaplan 'idam edildi!'

Hindistan'da 4 kişiyi yiyen bir kaplan elektrik verilerek öldürüldü.

Hintçe'de "siyah" anlamına gelen Kala isimli dişi kaplan Bragmapuri'e 2 köylüyü öldürmesi ve 4 kişiyi yaralamasının ardından yakalanmıştı. Kaplanın Bor'daki hayvan rezervinden kaçmaması için boynuna radyo dalgaları yayan bir tasma takılmıştı. Fakat kaplan bu tedbire rağmen 2 kişiyi daha öldürdü. Bunun üzerine de öldürülmesine karar verildi.

Uzmanlara göre kaplanlar ilk saldırının ardından insan etinin tadını sevmeye başlıyor ve saldırılar devam ediyor. Hindistan 2014'teki verilere göre 2 bin 226 kaplanla dünyadaki kaplanların neredeyse yarısına ev sahipliği yapıyor. Geçen yıl da 3 köylüyü öldüren bir kaplan 44 günlük bir operasyon sonrası yakalanabilmişti.


İşte burcunuza göre mutlaka yakalanacağınız hastalık Cinselliğe en düşkün olan burçlar açıklandı! İşte en ateşli burçlar... A101 16 Mayıs’ta Elektrikli Motorlu Bisikleti Satışa Sunacak Tarihte bugün ne oldu? 16 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu!