3 Mart 2017 - Günün Özeti

Afrin’de kahraman Mehmetçiklerimiz destan yazıyor" 

Başbakan Binali Yıldırım, Zeytin Dalı Harekatında Mehmetçik’in karadan ve havadan büyük bir harekat yaptığını ve başarıyla gittiğini belirterek, "Afrin’de kahraman Mehmetçiklerimiz destan yazıyor. Racu’yu da teröristlerden temizlediler" dedi. 
 
Teröre içeride dışarıda darbe üstüne darbe 

TSK, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında 2 bin 434 PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütü mensubunun, Şırnak, Siirt, Diyarbakır ve Bitlis ile Irak’ın kuzeyinde yürütülen orta ve küçük çaplı operasyonlarda ise 17 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. 
 
81 ilde 2 bin 138 kişi yakalandı 

Yurt genelinde 10’uncusu gerçekleştirilen Türkiye Güven Huzur Uygulaması’nda 2 bin 138 aranan şahıs yakalandı, 189 kişi gözaltına alındı. 
 
5 ilde FETÖ operasyonu: Pensilvanya’dan gönderilen..

Adana merkezli 5 ilde çocukları FETÖ’nün amacı doğrultusunda askeri okullara hazırlayan mahrem imamlara yönelik operasyonda 21 kişi gözaltına alındı. Operasyonda Pensilvanya’dan gönderildiği öğrenilen kripto haberleşme programı yüklemek için kullanılan "ByLock" telefonu da ele geçirildi. 
 
Kangalı dünyada ilk kez uygulanan yöntemle tedavi ettiler 

Dünyada ilk kez Ondokuz Mayıs Üniversitesinde (OMÜ) uygulanan bir yöntemle, silahla yaralanan 2 yaşındaki kangalın bacağını kurtaran veteriner hekimler, ameliyatın da bütün masraflarını karşıladı. 

Gökhan Zan savcılığa suç duyurusunda bulundu! MHP Kırklareli seçim şarkısı sosyal medyada gündem oldu Atatürk’e hakaret eden Şevki Yılmaz ve Halil Konakçı'ya çığ gibi tepki Lider Haber kanalındaki Barometre programında küfürler havada uçuştu! Maden faciası sorumlularına karşı eylem giden eylemciler durduruldu! Erzincan'daki maden faciasının şok eden yeni görüntüleri ortaya çıktı!