3 Kasım ŞOK Aktüel ürünleri! ŞOK İndirimli Ürünler

ŞOK Marketlerinde 3 kasımda hangi ürünler raflarda yer alacak? İşte 3 kasım ŞOK Aktüel ürünleri ve ŞOK indirimleri.

Şok Aktüel 3 Kasım 2018 kataloğu ile hafta sonu Kampanyasını yayınladı. Aynı zamanda bu yeni kampanya Kasım ayında ilk kataloğu olma özelliğini taşıyor. Hafta sonu Şok Market raflarında birbirinden güzel ürünleri ulaşabilecek yine hesaplı alışveriş yapmanın tadını çıkarabileceksiniz. Hatırlatmakta yarar var Şok Market’in 31 Ekim tarihinde başlayan kampanyası da hala devam ediyor. Hafta sonu yayınlanan aktüel ürünler kataloğu 6 Kasım 2018 tarihinde yeni katalog yayınlanıncaya kadar geçerli olacak. Müşteri memnuniyetine önem veren ve en hesaplı ürünleri sunmaya gayret eden Şok marketin indirim fırsatlarını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

3 Ekim Şok aktüel kataloğu ile yine güncel ve en kaliteli indirim fırsatları sizlerle buluşuyor. Yenilikleri seven kataloğu içerisinde farklı ürünleri sunmaya gayret eden Şok markette bu hafta da yeni bir kampanya var. Aktüel broşürü denilince akla gelen ilk markalardan olan şok Kasım ayının ilk indirim kampanyasını resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı Katalogla duyurdu. Bu hafta sonu daha en hesaplı alışverişin adresi olmaya Şok Market aday. Aynı zamanda Kasım ayında başlatacağı kampanyaları yine birbirinden farklı ve güzel olacağını Şok Market bu katalogda kanıtladı. İsterseniz Sözü daha fazla uzatmayalım ve Şok Aktüel bile bu hafta gelen indirim fırsatlarına Birlikte bakalım… 

ŞOK AKTÜEL 3 KASIM 2018 KATALOĞU

Şok Aktüel 3 Kasım 2018 kataloğu ile bu hafta tek sayfadan oluşan ama dolu dolu bir kampanya sizlerle buluşuyor. Şok marketin indirim kampanyası içerisinde Temizlik Ürünleri ayakkabılar ev dekorasyon ürünleri ev gereçleri dikkat çekiyor. Öncelikle bu hafta şok marketlerden yapacağınız 25 TL ve üzeri alışverişlerinizde Ace Ultra çamaşır suyu 3 kilogram 14,95 TL yerine 10 TL, Yine 0506 Kasım 2018 tarihleri arasında yapacağınız 25 TL ve üzeri alışverişlerde Sensodyne tam koruma ve beyazlatıcı diş macunu 14,95 TL yerine 7 TL.

3 KASIM 2018 AKTÜEL FIRSATLARI

3 Kasım Şok aktüel kataloğu ile gelecek kampanyalar da bu hafta başta da belirttiğimiz gibi ev dekorasyon ev gereçleri ve ayakkabı gibi ürünlerde bulunuyor. Şok Aktüel listesinin devamı şu şekilde;




Begonya saksı çiçeği 7,99 TL


Ayakkabılık 99,90 TL


4+1 basamaklı merdiven 69,90 TL


Şarjlı traş makinesi 39,90 TL


Erkek kışlık ayakkabı 39,90 TL


Ahşap ekmeklik 19,95 TL


Ahşap nihale/ peçetelik 3,99 TL


Kestane çizici 2,99 TL


Ahşap tepsi 9,99 TL


Ceviz kıracağı 4,99 TL




Şok 3 Kasım 2018 aktüel ürünler kataloğu ile tek sayfadan oluşan indirim fırsatları geliyor. Fakat Üzülmeyin hemen Birkaç gün sonra Şok 7 Kasım 2018 aktüel ürünler kataloğu sizlerle buluşacak ve harika indirim fırsatları sizlere ulaşacak. Şok Market’in kataloğu içerisinde beğendiğiniz ürünler varsa elinizi çabuk tutmanızı tavsiye ediyoruz. Çünkü Katalogda bulunan ürünler stoklarla sınırlı oluyor ve çabuk tükenir biliyor acele edin. 


Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 99. Bölüm Fragmanı izle Damar tıkanıklıklarını önlemenin 7 etkili yolu! Tarihte bugün ne oldu? 30 Nisan İşte tarihte güne damga vuran olaylar Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 23.Bölüm Fragmanı izle Gastroenterit (Mide Gribi) bahar aylarında daha sık görülüyor!