3 kamu bankasından emeklileri üzecek haber! promosyonlar güncellendi!

Emeklilerin maddi durumunu bir nebze olsun rahatlatacak banka promosyonları sürekli olarak güncelleniyor.

Maaşın ilgili bankaya taşıyan emekliler 3 yıl kalma şartıyla bankanın verdiği emekli promosyon miktarından faydalanabiliyor. Promosyon rakamları geçen yıl 5 TL sınırındaydı ancak yaşanan yüksek enflasyon sebebiyle bu rakamlar da yükseldi. Şu anda Akbank, Garanti Bankası ve Yapı Kredi neredeyse en fazla promosyon ücreti veren bankalar oldu. Rakam 7500 TL'ye kadar çıktı. 

Emeklilerin bir çoğu ise kamu bankalarıyla çalışıyor ve maaşlarını oradan alıyor. Bunlar arasında Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank var. Üç banka da emekli promosyon ücretleri konusunda hayal kırıklığı yarattı ve rakamlar güncellenmedi. İşte bu bankadan maaşlarını alan emekli vatandaşların aldığı promosyon ücretleri.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Dağhan herkesi ters köşeye yatırarak Korkut’a zehir enjekte etti! Şahane Hayatım'da Şebnem ve Melisa’nın aynı cephede hareket ediyor! Trabzonspor Gaziantep FK Maçı Geniş Özeti ve Golleri Amedspor 1. Lig'e çok yakın! Diyarbakır'da Amedspor kutlaması!