3 Haziran altın fiyatları gram, çeyrek, yarım altın fiyatları

Haftanın ortasına gelinmesiyle birlikte altın piyasasındaki hareketlilik gündemde araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte 3 Haziran altın fiyatları gram, çeyrek, yarım altın fiyatları

Koronavirüs önlemlerinin olumlu sonuç vermesiyle birlikte 1 Haziran tarihinde normalleşme süreci başladı. Altın piyasası için önemli olan Kapalı Çarşı'da açıldı.Altın fiyatları bölgesel ve küresel gelişmelere göre piyasa değerinde değişlikler gösterebiliyor. Peki gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatlarında son durum ne?

3 HAZİRAN ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

GRAM ALTIN FİYATI

Alış Fiyatı:372,55 TL Satış Fiyatı:372,61 TL

ÇEYREK ALTIN FİYATI

Alış Fiyatı:606,40 TL Satış Fiyatı: 614,30 TL

YARIM ALTIN FİYATI

 

Alış Fiyatı:1.212,80 TL Satış Fiyatı:1.228,60 TL

TAM ALTIN FİYATI

Alış Fiyatı:2.485,20 TL Satış Fiyatı:2.509,60 TL

ONS FİYATI NE OLACAK?

AA Finans Analisti İslam Memiş, altın fiyatlarına ilişkin yaptığı değerlendirmede küresel ekonominin normalleşme sürecine girmesiyle beraber altının ons fiyatı ve dolarda düşüşlerin başladığını, bu iki varlık grubundaki gerilemenin devam edebileceğini belirtti.

Teknik olarak altının ons fiyatında 1.700 dolar seviyesinin önemli destek olarak izleneceğini bildiren Memiş, devamında kademeli olarak 1.680, 1.650 ve 1.630 dolar seviyelerinin takip edileceğini kaydetti.

Memiş, küresel pay piyasalarında olası bir ikinci satış dalgasının gerçekleşmesi halinde, yatırımcıların ek teminat tamamlamak için tekrar altın satmak zorunda kalabileceğine de dikkati çekti.

Bu durumda, altının ons fiyatının 1.600 dolar seviyesinin altına sarkabileceğini ifade eden Memiş, düşüşlerin 1.520 dolar seviyesine kadar sürebileceğini dile getirdi.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 99. Bölüm Fragmanı izle Damar tıkanıklıklarını önlemenin 7 etkili yolu! Tarihte bugün ne oldu? 30 Nisan İşte tarihte güne damga vuran olaylar Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 23.Bölüm Fragmanı izle Gastroenterit (Mide Gribi) bahar aylarında daha sık görülüyor!