21 Mart ekinoks gece gündüz eşitliği nedir?

Gündüz ile gecenin eşit olması durumunu ifade eden ve yılda Eylül ile Mart olmak üzere iki kez gerçekleşen 21 Mart ilkbahar ekinoksu bugün gündemdeki yerini aldı. Baharın başlanlangıcı olarak da görülen bugünle beraber "21 Mart 2022 ekinoks nedir, özellikleri ve burçlara etkisi nelerdir?" soruları yanıt aramaya başladı. İlkbahar ekinoksuyla beraber günler uzamaya başlayacak.

21 Mart ekinoksu ile burçlara etkisi bugün binlerce kişinin gündemindeki yerini aldı. Eylül ve Mart olmak üzere yılda iki kez gerçekleşen ekinokslarda gündüz ve gece eşitliği yaşanıyor.

Bu tarih itibarıyla gündüzlerin uzayacağı bilinirken vatandaşlar "21 Mart 2022 ekinoks nedir, özellikleri ve burçlara etkisi nelerdir?" sorularını gündeme taşıdı.

Öte yandan bugün sabah saatleriyle astroloji meraklıları burçlar üzerindeki etkilerinin neler olduğunu merak ediyor. İşte 21 Mart 2022 ekinoksu ve burçlara etkileri...

Muğla'da aranıyordu! Eski eş cinayeti Müge Anlı’ya itiraf etti Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Ardahan ve Kars’ın Suları, Meraları Maden Tehdidi Altında Kuruluş Osman'da Osman Bey’in hedefinde Mekece kalesi var Gemini ile daha fazlasını yapın: 1.5 Pro'yu deneyin