2024'te ödenecek MTV tutarları belli oldu! 2024 yılında MTV yüzde 58 zam

Araç sahiplerini yakından ilgilendiren ve her yıl 2 taksit şeklinde ödenen Motorlu Taşıtlar Vergisi'nde (MTV), 2024'te ödenecek rakam resmileşti. Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı'nın Resmi Gazete'de yayımlanan tebliğine göre, MTV'deki yeni yıl zam oranı yüzde 58.46 oldu. Böylece, Kasım ayında açıklanan yeniden değerleme oranı değişmeden uygulanmış oldu.

Araç sahiplerini yakından ilgilendiren ve her yıl 2 taksit şeklinde ödenen Motorlu Taşıtlar Vergisi'nde (MTV), 2024'te ödenecek rakam resmileşti.

Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı'nın Resmi Gazete'de yayımlanan tebliğine göre, MTV'deki yeni yıl zam oranı yüzde 58.46 oldu.

Böylece, Kasım ayında açıklanan yeniden değerleme oranı değişmeden uygulanmış oldu.

Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) Ekim ayı enflasyon oranı bazı vergiler ile harç ve cezaların belirlenmesinde kullanılan yeniden değerleme oranı olarak kabul ediliyor. Bu yıl açıklanan yeniden değerleme oranı ise yüzde 58.46'ydı.

Muğla'da aranıyordu! Eski eş cinayeti Müge Anlı’ya itiraf etti Tenis topunun üzerine oturursanız ne olur? Paralel evren teorisi gerçek mi oluyor? Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Karaciğer yağlarına maydanoz kürü! Ardahan ve Kars’ın Suları, Meraları Maden Tehdidi Altında