2023’ün Seyahat İstatistiklerini Açıklandı! İşte en çok aranan rotalar

Online seyahat biletleme, araç kiralama ve otel rezervasyonu platformu Obilet, “2023 Yılı Seyahat İstatistiklerini” açıkladı. Buna göre yurt içi otobüs yolculuklarında en çok aranan rotalar İstanbul – Ankara, uçak yolculuklarında ise İstanbul – İzmir oldu. En ucuz otobüs bileti 12 TL ile Karabük-Çankırı, en ucuz uçak bileti ise 193 TL ile İstanbul – Ankara rotasında oldu. Yurt dışında ise vizesiz ülkelere olan ilgi arttı.

2023’ün Seyahat İstatistiklerini Açıklandı! İşte en çok aranan rotalar

Online seyahat biletleme, araç kiralama ve otel rezervasyonu platformu Obilet, “2023 Yılı Seyahat İstatistikleri Bülteni’ni açıkladı. 2023 yılındaki seyahat trendlerini ortaya koyan Obilet, en çok aranan rotalar, yurt içi ve yurt dışındaki seyahat trendleri, en ucuz ve en yüksek bilet fiyatları hakkında ilgi çeken sonuçları seyahat severlerle paylaştı. 

Şahane Hayatım'da Gerçeği öğrenip silahını çeken Macit’in kimi vurdu! Gaddar'da Enver’in Ekber’in teklifine nasıl cevap verecek? Yargı'da Ilgaz kayıp! Ceylin, emniyette Yeliz’in üstüne saldırıyor! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Ne zaman psikoloğa gitmeliyim? Neden psikoloğa gitmeliyiz?  Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu!