2022 yılında burçları neler bekliyor? 2022 Burcunuz için nasıl geçecek? 2022 yıllık burç yorumları

2022 yılı Koç Burcu için Sağlık, aşk, evlilik ve ilişkiler, iş, para ve kariyer olanakları nasıl olacak?

Bu, ruhsal oyununuzu geliştirmek, içsel şifa yapmak ve öz bakımı önceliklendirmek için önemli bir yıl, Koç. Bazı alternatif terapi biçimlerini denemenin veya mistik sanatlarla deneyler yapmanın bazı büyük ruhsal atılımlara yol açabileceğini ve başkalarıyla bağlantınızı derinleştirebileceğini görebilirsiniz. Yakında yüzeye çıkmaya başlayacak her türlü yeni fikri bir araya getiriyorsunuz ama bu iç gözlem planlama aşamalarında kendinizi acele etmeyin! Bir tırtılın kelebeğe dönüşmesinin tek yolu bir kozaya çekilmek, bu yüzden 2022’nin ruhunuzu beslemesine izin verin.

2022, ilişki odaklı Venüs’ün kariyer bölgenizde geriye doğru ilerlemesiyle başlar ve başkaları tarafından nasıl algılanmak istediğinizi düşünmek için zaman harcamanızı gerektiren enerjiler söz konusu. Uzun süredir devam eden inançların ve hedeflerin bir yeni yıl planlarını kullanabileceğini keşfedebilirsiniz. Yolunuzu gözden geçirmek için her zamanki koşuşturmanızdan bir adım geri atmak ilk başta tuhaf gelse de, hepsi sosyal ve profesyonel hayatınızı etkileyebilecek olan Merkür’ün dört gerilemesi sayesinde yakında aşina olacağınız bir duygu. Bu enerji; ilki iletişimi bölgenizi, ikincisi iletişim bölgenizi etkiler; üçüncüsü ortaklık bölgenizi ve 29 Aralık’tan 18 Ocak 2023’e kadar dördüncüsü kariyer bölgenizde olacak.

Tüm bu geçişlerin altında yatan tema, kendinizi nasıl ifade ettiğinizdir ve bu yöneticiniz Mars, 30 Ekim ile 12 Ocak 2023 tarihleri arasında iletişim bölgenizde geri harekette olduğunda sizin için önemli bir şekilde ortaya çıkacaktır. Bu dönem test edilecek. Sabrınız, özellikle de başkalarıyla etkileşim ve işbirliği söz konusu olduğunda, ancak bu süreçte kendiniz hakkında çok şey öğreneceksiniz.

Kendiniz hakkında bilgi edinmekten bahsetmişken, şanslı Jüpiter bu yıl zamanının çoğunu ruhanilik bölgenizde 28 Aralık 2021’den 10 Mayıs’a ve yine 28 Ekim’den 20 Aralık’a kadar geçirirken, terapide derinlere inebilir, zorlu, duygusal mücadele edebilirsiniz. Meditasyon, yoga ve daha fazla hayal kurma gibi solo uygulamalar da faydalı olabilir. Ve sizin için tüm yılın en heyecanlı dönemi olarak 10 Mayıs 28 Ekim arasını takviminizde daire içine alın, Genişleyen Jüpiter, 2010-2011’den beri ilk kez burcunuza girerek şansınızı, iyimserliğinizi ve en büyük hayallerinizi gerçeğe dönüştürme yeteneğinizi artıracak.

Denizbank'tan CNN TURK programındaki açıklamlara yalanlama Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu!