2022 KPSS başvuruları ne zaman başlıyor? İşte KPSS sınav tarihleri

Devlet memuru olmak isteyen vatandaşlar, Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) başvuru ve sınav tarihlerinin araştırmasını gündemlerinde tutuyorlar. 2022 yılının en çok talep gören sınavları arasında yer alan KPSS, sınava girecek adayların mercekleri altında yer alıyor. ÖSYM, 2022 KPSS başvurusu ve sınav tarihlerinin detaylıca açıklandığı bir takvim yayınlandı. Sınav takviminin yayınlanmasının ardından KPSS hakkında arama motorlarında yapılan araştırmalar hız kazandı.

KPSS, ÖSYM tarafından kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapacak personellerin belirlenmesi amacıyla düzenlenen önemli bir sınavdır. Her sene olduğu gibi bu sene de KPSS sınavı ÖSYM tarafından yapılacak.

 Bu yıl ön lisans ve ortaöğretim mezunları da sınava girebilecekler. Peki KPSS ortaöğretim, ön lisans ve lisans başvuru tarihleri ne zaman, başladı mı? KPSS'de kaç soru var? KPSS son başvurular hangi gün?

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? VavaCars Fatih Karagümrük Galatasaray Maçı Geniş Özeti ve Golleri Fenerbahçe Mondihome Kayserispor Maçı Geniş Özeti ve Golleri Daha kaliteli uyku için 10 yöntem Sarımsağın faydaları Gaddar’da Aydan Dağhan deliye döndürdü!