2020 DGS sınav tarihi ne zaman? DGS başvuru sayfası

2020 ÖSYM sınav takvimi belli oldu. Koronavirüs nedeniyle sınav başvuru tarihleri merak edilirken bugün ÖSYM günlerdir beklenen takvimi açıkladı ve böylece DGS başvuru tarihleri de belli oldu. Peki, 2020 DGS başvuru ve sınav tarihi ne zaman?

2020 DGS başvuru ve sınav tarihi ne zaman? Corona virüs sonrası birçok sınav ertelendi ve başvuru tarihleri ileri alındı. Bazı sınavların ise örneğin DGS'nin başvuru tarihleri bilinmiyordu. Bugün ÖSYM yeni takvimi açıkladı. Bu gelişme sonrası 2020 DGS başvuru ve sınav tarihilari araştırılmaya başlandı.

ÖSYM'DEN YENİ TAKVİM AÇIKLAMASI

ÖSYM'den yapılan açıklamada "Başkanlığımızca, Koronavirüs (Covid-19) pandemisi öncesinde ÖSYM Sınav Takvimi ile kamuoyuna duyurulan ancak; Covid-19 salgınının ülkemizde yayılmasının önlenmesine yönelik Devletimizce alınan tedbirler kapsamında uygulanma tarihleri yeniden düzenlenen sınavların, başvuru tarihleri belirlenmiştir. 2020 ÖSYM Sınav Takvimi güncellenerek https://www.osym.gov.tr internet adresinden ve ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulamasından yayımlanmıştır." denildi.   

DGS BAŞVURU VE SINAV TARİHİ NE ZAMAN?

DGS sınavı 9 Ağustos günü yapılacak. Başvurular ise 9 Haziran 17 Haziran tarihleri arasında alınacak.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 99. Bölüm Fragmanı izle Damar tıkanıklıklarını önlemenin 7 etkili yolu! Tarihte bugün ne oldu? 30 Nisan İşte tarihte güne damga vuran olaylar Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 23.Bölüm Fragmanı izle Gastroenterit (Mide Gribi) bahar aylarında daha sık görülüyor!