2018 Dünya Kupası Hırvatistan-Nijerya maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

2018 Dünya Kupası'nda bugün oynanacak mücadeleler içinde son maç, Hırvatistan ile Nijerya arasında olacak.

Kaliningrad'daki Kaliningrad Stadı'nda oynanacak D Grubu mücadelesi, saat 22.00'de başlayacak.Karşılaşma TRT 1'den canlı olarak ekranlara gelecek.

- Hırvatistan ve Nijerya'nın Dünya Kupası karnesi

Katıldığı ilk Dünya Kupası olan 1998 Fransa'da üçüncülük elde ederek adından söz ettiren Hırvatistan, sonraki 3 turnuvada ise grup aşamasını geçemedi.

Organizasyon tarihinde oynadığı 16 maçta 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 7 mağlubiyet alan Hırvatlar, 21 gol atarken, kalelerinde 17 gol gördü.

Rusya'daki turnuva ile 6. Dünya Kupası'nı yaşayacak Nijerya ise bugüne kadar son 16 turundan ötesini göremedi. Çıktığı 18 maçta 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 10 yenilgi yaşayan Afrika ekibi, 20 gol attı, 26 gol yedi.

function resizeIframe(obj) {obj.style.height = 0;obj.style.height = obj.contentWindow.document.body.scrollHeight + 'px';}


Fenerbahçe Beko Monaco maçı sonrası saha karıştı! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tarihte bugün ne oldu? 4 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Beşiktaş Çaykur Rizespor Maçı geniş Özeti ve Golleri! KPSS başvuru ücretleri belli oldu! KPSS Lisans, Ön lisans başvuruları! Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle