2000 yılı sonrası için emeklilik intibakı nihayet TBMM'de

Emekli aylıklarının yeniden hesaplanması amacıyla 2012 yılında yasal değişiklik yapılmış ve 2013/Ocak ödeme dönemi itibarıyla yürürlüğe konmuştu. Emeklilik intibakı olarak bilinen bu düzenlemeden sonra gözler intibak yapılmayan 2000 yılı sonrası emekli aylıklarına çevrilmişti.

Emekli aylıklarının yeniden hesaplanması amacıyla 2012 yılında yasal değişiklik yapılmış ve 2013/Ocak ödeme dönemi itibarıyla yürürlüğe konmuştu. Emeklilik intibakı olarak bilinen bu düzenlemeden sonra gözler intibak yapılmayan 2000 yılı sonrası emekli aylıklarına çevrilmişti. Hâl böyle iken 2000 yılından sonra emekli olan binlerce kişi, kendileriyle ilgili ne zaman intibak düzenlemesi yapılacağı, bu konuda gelişme olup olmadığını sormaktadır. Okuyucularımıza her zaman olduğu gibi en ufak bir gelişme olması hâlinde anında bilgilendirmekteyiz.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Mucize sağlık kaynağı Zerdeçalın 11 faydası! ‘Yargı’da büyük finale 4 bölüm kala gerilim yeniden tırmanıyor! Aldatmak’ta Yeşim’le Dündar’ın ilişkisi ortalığı karıştıyor Gaddar'da Dağhan, Aydan’a evlilik teklif ediyor!