20 yaş altı ve 65 yaş üstü için toplu taşıma yasağı! İşte toplu taşıma yasağının ayrıntıları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son günlerde artan vaka sayıları nedeniyle alınan yeni tedbirleri açıkladı. 20 yaş altı ve 65 yaş üstü için sokağa çıkma yasağı saatleri değişmezken, toplu taşıma yasağı getirildi. Peki, İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere 20 yaş altı ve 65 yaş üstü vatandaşların otobüse, minibüse, metrobüse, metroya binmesi yasak mı? 20 yaş altı ve 65 yaş otobüs yolculuğu yapabilir mi, toplu taşıma yasağı ne zaman, saat kaçta? işte detaylar...

Koronavirüs (covid-10) salgınında yaşanan vaka artışı yeni tedbirleri de beraberinde getirdi. Kabine Toplantısı'nın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan son dakika açıklamalarında bulundu. Yeni yasaklar arasında 20 yaş altı ve 65 yaş üstü için toplu taşıma yasağı da yer aldı. İçişleri Bakanlığı Genelgesi ile alınan bu tedbir ayrıntılı şekilde açıklanırken, 20 yaş altı ve 65 yaş üstü toplu taşıma yasağı ne zaman başlıyor sorusunun cevabı merak konusu oldu. Peki, 65 yaş üstü ve 20 yaş altı otobüse binebilir mi, otobüs yolculuğu yapabilir mi?

Galatasaray EMS Yapı Sivasspor Maçı Geniş Özete ve Golleri! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak?