19 Haziran Babalar Günü resimli ,içten babalar günü sözleri mesajları

19 Haziran bugün Babalar Günü birçok ülkede kutlanacak. Bu yıl diğer babalar gününden farklı sosyal mesafeli bir babalar günü olabilir.,Hayattaki en önemli şeylerin başında gelen ailemizin direği olan babalarımız için, Sosyal medyada paylaşabileceğiniz içten, resimli babalar günü sözleri ve mesajlarını buradan bulabilirsiniz.

Dünyadaki en büyük varlığım. Canım babam. Bu özel günde seni ne kadar sevdiğimi söylemek istedim. Babalar günün kutlu olsun canım babam...

Evimizin güneşi bir tanesi olan canım babama kucak dolusu sevgi ve saygılarımla. Babacığım bir günümde değil her günümdesin. Babalar günün kutlu olsun.

Sınırsız bir sevgi, anlatılmaz bir sevgiyle beni seven babam, sana layık olmak için yaşıyorum. Babalar günün kutlu olsun.

Esra Erol “Çocuk gelin” skandalını ortaya çıkardı! İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu Yeni Renault Duster Türkiye pazarına sunulacak! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Şahane Hayatım'da Şebnem ve Melisa’nın aynı cephede hareket ediyor!