16 yaşındaki Sıla Şentürk'ü öldüren katil'in ifadesi ortaya çıktı!

GİRESUN'da tüm Türkiye'yi ayağa kaldıran bir vahşet yaşandı. Evde yatalak hasta babaannesine bakan Sıla Şentürk (16), daha önce ailesinin zoruyla nişanlandığı eski nişanlısı Hüseyin Can Gökçek tarafından boğazı kesilerek öldürüldü. 10 ayrı suçtan kaydı olan katil Gökçek'in, genç kızın hayatını cehenneme çevirdiği ortaya çıktı. Katil emniyette 'susma hakkı'nı savcılıkta konuştu. Bakın Sıla'yı neden öldürmüş?

Giresun'da yaşayan 16 yaşındaki Sıla Şentürk ile Hüseyin Can Gökçek (21), geçen yıl internetten tanıştı. Burada arkadaşlıklarını ilerlettiler. Ankara’da yaşayan Hüseyin Can Gökçek, Giresun’a giderek Sıla’nın ailesiyle tanıştı. Yaşı küçük olan Sıla, daha sonra ailesinin zoruyla Hüseyin Can Gökçek ile nişanlandırıldı.

İşte burcunuza göre mutlaka yakalanacağınız hastalık Cinselliğe en düşkün olan burçlar açıklandı! İşte en ateşli burçlar... A101 16 Mayıs’ta Elektrikli Motorlu Bisikleti Satışa Sunacak Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu! Gaddar’ın yeni bölümüne Dağhan ve Korkut yeniden karşı karşıya geliyor