16 Güvenlik Görevlisi ve Personel Alımı Yapılacak

16 kişi Kamarot, Güvenlik görevlisi, Mimar, Veteriner vb. Unvanlarda daimi statüde 16 personel alımı yapılacak.

Kent Hizmetleri 1 kişi Kamarot alımı yapılacak. Personel alımına yalnızca erkek adaylar başvuru yapabilecek. Başvurular 23 Mart 2019 Tarihine kadar CV göndererek online başvuru yapılacak.

Erbap süpürge işçisi olarak 5 kişi daimi işçi statüsünde yapılmakta. 1 kişi mimar alımı yapılmakta olup adayların, fakültelerin mimarlık bölümü mezunu olması gerekmekte.

Alıma yalnızca bayan adaylar başvurabilir.

İstanbul Üsküdar Kent Hizmetleri A.Ş 1 kişi saha veri toplama personeli alımı için adayların, Üniversite mezunu olması ve bilgisayar programlarını kullanabilmesi şartı var.

1 kişi veteriner hekim alımı için adayların 4 senelik veterinerlik mezunu olması gerekmekte. Başvurular CV ile online yapılacak.

1 kişi kamyon / kamyonet şoförü alımı için adayların; en az lise mezunu olması, E sınıfı ehliyet sahibi olması ve SRC2 – SRC4 – psikoteknik belgesi sahibi olması gerekmekte.

İŞKUR iş ilanları kapsamında Üsküdar belediyesine bağlı bulunan kent hizmetleri 1 kişi sıhhi tesisatçı alımı için adayların; lise mezunu olması ve B sınıfı ehliyet sahibi olması gerekmekte.

1 kişi minibüs şoförü alımında ise adayların, B ve D1 sınıfı ehliyet sahibi olması ve lise mezunu olması gerekmekte.

1 kişi iş makinası operatörü alımı için E – G sınıfı ehliyet sahibi olmak gerekmekte.

1 kişi güvenlik görevlisi alımı için adayların silahlı güvenlik sertifikası olması gerekmekte.

1 kişi fidanlık işçisi, 1 kişi atık toplama işçisi alımı yapılmakta olup başvurular online olarak yapılacak.


Hıdırellez gecesi nasıl dilek dilenir? Hıdırellez dilek duası Tarihte bugün ne oldu? 5 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 2024 Kurban Bayramı ne zaman? Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak ? 2024 THY Kabin memuru alımı ne zaman? Başvuru şartları neler? Yılport Samsunspor Trabzonspor maçı Geniş özeti ve Golleri