16- 19 Mayıs 4 günlük sokağa çıkma yasağı olan iller hangileri?

Yaklaşık bir aydan fazla bir süredir hafta sonları ve resmi tatil olan günlerde sokağa çıkma yasağı getiriliyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan açıklama ile bu hafta hangi tarihlerde sokağa çıkma yasağı olacağı açıklanmıştı. Ayrıca sokağa çıkma yasağı olan bazı illerde de değişiklik yapılmıştı. Peki 4 günlük sokağa çıkma yasağı ne zaman olacak? Sokağa çıkma yasağı olan iller hangileri? İşte uygulanacak sokağa çıkma yasağı ile ilgili bilinmesi gerekenler…

19 Mayıs sokağa çıkma yasağı ile ilgili genelge yayınlandı. Sokağa çıkma yasağı ne zaman başlıyor, kaç gün sürecek? sorusunun yanıtı araştırılıyor. İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge göre kısıtlama 15 Mayıs saat 24.00 ile 19 Mayıs saat 24.00 arasında belirtilen istisnalar hariç olmak üzere büyükşehir statüsündeki 15 ilde kısıtlama uygulanacak. Peki sokağa çıkma yasağı olan iller hangileri?

Şahane Hayatım'da Gerçeği öğrenip silahını çeken Macit’in kimi vurdu! Gaddar'da Enver’in Ekber’in teklifine nasıl cevap verecek? Yargı'da Ilgaz kayıp! Ceylin, emniyette Yeliz’in üstüne saldırıyor! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Ne zaman psikoloğa gitmeliyim? Neden psikoloğa gitmeliyiz?  Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu!