13 Şubat Meteoroloji'den 14 il için yoğun ve kuvvetli kar yağışı uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yurt geneline ilişkin son dakika hava durumu ve kar yağışı uyarıları yapıldı. Şubat ayının ortalarına gelinirken, İç Anadolu ve Doğu Anadolu başta olmak üzere kar yağışı etkisini arttırdı. Öyle ki, yurdun büyük bir bölümü adeta beyaz örtü kaplanırken kar tatili haberleri de peş peşe geliyor. Meteoroloji ayrıca, kar kalınlığının kimi illerimizde 20 cm ve üzerine ulaşabileceğini duyurdu. İşte 13 Şubat il il hava durumu uyarıları....

Bugün hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz (Sinop ve Samsun dışında), Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri ile Aydın, Muğla, Denizli, Afyonkarahisar çevreleri ve Kütahya'nın doğusunun yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Mucize sağlık kaynağı Zerdeçalın 11 faydası! ‘Yargı’da büyük finale 4 bölüm kala gerilim yeniden tırmanıyor! Aldatmak’ta Yeşim’le Dündar’ın ilişkisi ortalığı karıştıyor Gaddar'da Dağhan, Aydan’a evlilik teklif ediyor!