13 Mart 2020 Bim ürün kataloğu !

BİM bu hafta hangi ürünler gelecek belli oldu! Elektronik, mutfak gereçleri, anne bebek ürünleri BİM 13 Mart 2020 cuma aktüel ürün katalogu fiyatları listesi tamamı haberimizde..

Uygun bütçeli elektronik, ev gereçleri, anne ve bebek bakım ürünleri ile bir çok çeşit bu hafta bim mağazalarındaki yerini aldı. 13 Mart 2020 Bim aktüel ürünleri son dakika gelişmesi olarak aktarmak istiyoruz. Ürün katalogu yine dopdolu bir çeşitlilik ve fiyat tarifesinde sunuluyor.

CEP TELEFONU VE ELEKTRONİK ÜRÜNLER;

Cep telefonu köşesinde Samsung Galaxy A70 modeli 2599 Tl olarak karşımıza çıkacak. Bu telefon özellikleri ile 2 yıl Samsung garantisindedir. Akıllı bileklik isteyenler için smartplus marka akıllı bileklik sadece 49,90 Tl olarak. Diğer yandan taşınabilir şarj aleti 10 000mAh sadece 39,90 Tl olacak. Bluetooth Kulaklık ise 49,90 Tl, Basketbol Topu, Futbol ve voleybol topları gelecek. Bu sayfanın yarısından çoğunu spor egzersizleri aletleri doldurdu. pilatesi topundan minderine, şınav barından pilates yoga egzersiz minderine karın egzersiz aletine, egzersiz çekme kayışına bir çok ürün bulunuyor.