13 Aralık Cuma BİM kataloğu listesi yayında

13 Aralık BİM aktüel ürünleri Cuma günü raflarda yerini alacak. İlgili tam liste, geçtiğimiz günlerde kurumun resmi sitesi üzerinden vatandaşların erişimine açılmıştır.Haftanın BİM aktüel ürünler kataloğunda indirimli teknoloji fırsatları öne çıkarken, ev&mutfak ekonomisi ürünleri de oldukça iddialı. Haberimizden, indirimli teknoloji ürünleri ile mutfak&ev ekonomisi fırsatlarını içeren 13 Aralık 2019 Cuma BİM aktüel ürünler kataloğu listesine ulaşabilirsiniz.

Yeni hafta kapsamında 13 Aralık BİM aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. Her zaman olduğu gibi, bu haftaya ilişkin liste de kurumun resmi internet sitesi üzerinden geçtiğimiz günlerde vatandaşların erişimine açılmıştı. Bu noktada, fırsatlardan faydalanmak isteyen milyonlarca vatandaş 'Bu hafta BİM aktüel ürünler listesinde neler var?' sorusuna yanıt aramaya başladı. Haftanın listesinde oldukça cazip teknoloji indirimleri dikkat çekerken, kışlık giysilerle dolabını zenginleştirmek isteyenler de için imkân bulunuyor.

A101 9 Mayıs günü birçok avantajlı teknolojik ürünü sunacak Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Osman Bey bir başına Bursa’ya giderek neyi hedeflemektedir?