100 liradan eşek sütü alıp içen kadın ölümden döndü

Litresi 100 liradan satılan ve kanserden astıma birçok hastalığa şifa olduğu öne sürülen eşek sütü içen kadın ölümden döndü! İddia edilenin aksine eşek sütünün bilimsel olarak kanıtlanmış hiçbir faydası olmadığı ortaya çıktı.

Antalya'da litresi 100 liradan satılan ve kanserden astıma, mide hastalıklarından cilt sorunlarına birçok hastalığa şifa olduğu öne sürülen eşek sütünün hiçbir faydasının olmadığı, sütü içen bir kadının ise alerji nedeniyle ölümden dönüp, bilimsel makalelere konu olduğu ortaya çıktı. Akdeniz Üniversitesi'nden Farmakoloji Uzmanı Prof. Dr. Coşkun Usta, “Faydalı bile olsa bu fiyatlarda satılması doğru değil. Kanseri önlediğine dair hiçbir çalışma yok. Basit bilgilerle 'kansere iyi geliyor' denmesi suistimaldir" dedi.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Dağhan herkesi ters köşeye yatırarak Korkut’a zehir enjekte etti! Şahane Hayatım'da Şebnem ve Melisa’nın aynı cephede hareket ediyor! Trabzonspor Gaziantep FK Maçı Geniş Özeti ve Golleri Amedspor 1. Lig'e çok yakın! Diyarbakır'da Amedspor kutlaması!