1 Temmuz’da açılacak yerler nelerdir? Sinemalar tiyatrolar internet ve nargile kafeler açılacak mı

1 Temmuz'da açılacak yerler nelerdir? Sinemalar tiyatrolar internet ve nargile kafeler ne zaman açılacak? Koronavirüs salgını nedeniyle toplum sağlığını koruma amacıyla birçok mekan kapatılmıştı. Normalleşme takvimiyle birlikte kapatılan yerler de yeniden açılmaya başlandı. 1 Temmuz itibariyle de bazı mekanlar yeniden açılacak. Peki, 1 Temmuz'da açılacak yerler nelerdir? Sinemalar tiyatrolar internet ve nargile kafeler ne zaman açılacak? İşte yanıtı!

on dakika... 1 Temmuz'da nereler açılacak? Düğün salonları ve internet kafelerin açılış tarihi belli oldu mu? Yeni tip koronavirüsle mücadele kapsamında bazı işletmelerin faaliyetleri geçici süreliğine durdurulmuştu. Normalleşme sürecinde bazı işletmeler yeniden kapılarını açtı. Başkan Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı bugün gerçekleştirilecek. Peki, 1 Temmuz'da açılacak yerler nereler? Düğün salonları, internet kafeler, oyun salonları ne zaman açılacak? İşte yanıtlar...

1 TEMMUZ'DA NERELER AÇILACAK?

1 Temmuz'dan itibaren düğün salonları, internet kafeler ve oyun salonları yeniden hizmet vermeye başlayacak.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Hyundai SANTA FE Red Dot Tasarım Ödülünü Kazandı! Kardeşlerim'de Akif ile Süreyya köşeye sıkışıyor Mutfak Bahane final gününe sevilen sanatçı Gülşah Buzlu damga vurdu!