1 Nisan 2021 reyting sonuçları belli oldu! Bir Zamanlar Kıbrıs, Bir Zamanlar Çukurova, Survivor...

Merak edilen 'Reyting sonuçları' belli oldu. 1 Nisan Perşembe günü yayınlanan dizi ve programlar arasında en çok izlenen yapımlar ortaya çıktı. 1 Nisan 2021 Perşembe Reyting Sonuçlarının belli olmasıyla birlikte hangi yapımın ne kadar reyting aldığı, Total ve AB reyting listesinde kaçıncı olduğu görüldü. Peki Dün yayınlanan dizi ve yarışma programları arasında reytinglerde hangisi birinci oldu? Total, AB ve 20+ABC1 reyting sonuçlarına göre en çok izlenen hangi yapım oldu?

Reyting sonuçları, Total, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülüyor. Dün akşam yayınlanan program ve dizilerin arasından hangilerinin daha fazla izlendiği TİAK'ın ölçümleri neticesinde belirleniyor.

Perşembe akşamı diziseverleri ekran başına kilitleyen diziler ve programlar, bu hafta da reytinglerde yarıştı. Günlük Reyting sonuçları; Total, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülüyor. 1 Nisan tüm kanallara ait reyting sonuçları merak ediliyor. Günlük olarak yayınlanan ve Total reyting sonuçları, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülen reyting sonuçlarına göre sıralama açıklanıyor. Peki Perşembe reyting sonuçlarına göre hangi kanal ve dizi birinci oldu? İşte 1 Nisan 2021 reyting sonuçları...

Yukatel Adana Demirspor Galatasaray Maçı Geniş Özeti ve Golleri Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Yeni BMW X2 CI Bloom'da Sanatseverlerle Buluşuyor Hyundai IONIQ 5 Advance Özel Fiyatıyla Dikkat Çekiyor! Kardeşlerim'de Ömer ve Sarp'ın başı belada!